Rreth Nesh

create your imagine world!

Rreth Nesh

AMS është krijuar falë një ambicje dhe aftësish dinamike, duke u mbështetur në aftësitë dhe mjeshtëritë intelektuale të fituara gjatë viteve. Duke i kombinuar këto edhe me eksperiencat e ndryshme praktike të një grupi ambicioz dhe të përgatitur për sfidat e shumta dhe dinamizmat e këtij shekulli. AMS e publikon aktivitetin e saj online në fund të vitit 2015, pas disa viteve punë të themeluesit dhe të stafit.

AMS është menduar që në themelimin e saj si një Agjensi e veçantë. Një Agjensi profesionale në një gamë të gjërë shërbimesh përsa i përket botës dixhitale.

Historia

Gjatë 10 vjeçarit të kaluar ne vumë re që pothuajse gjithçka, veçanërisht në lidhje me botën e komunikimit dhe të të bërit biznes, është bërë virtuale dhe po zhvendoset në web. Çdo faqe interneti është bërë vendi ku po ushtrojnë aktivitetin e tyre dyqanet e reja, tregjet e rinj, mënyrat e reja të transportit, të reklamës, të prezantimit, të blerjes, të shitjes dhe të transaksioneve.

Në këtë territor të ri online, faqet e internetit janë prona e re virtuale ku po ndodhin gjëra të mëdha. Ne e shohim veten si konsulentët, arkitektët, inxhinierët dhe dizenjuesit e kësaj prone të projektuar virtuale dhe neo-ndërtesave të saj. Pra, faqeve të internetit.

Qëllimi

AMS është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale të personalizuara në fushën dixhitale. Duke shfrytëzuar përvojën tonë ne ofrojmë shërbimet dhe produktet tona specifike.

Vizioni

Në bashkëpunim me partnerët dhe stafin tonë ne ndihmojmë njerëzit që të realizojnë ëndërrat e tyre nëpërmjet iniciativës, zhvillimit dhe përkushtimit.

Strategjia

Për të arritur synimet tona ne jemi në zhvillim dhe rritje të vazhdueshme të kapaciteteve teknologjike, intelektuale dhe njerëzore. Gjithashtu, ne jemi në rritje të numrit të bashkëpunëtorëve gjithmonë në përputhshmëri me misionin dhe vizionin e ndërmarrjes tonë.

Filozofia

Suksesi i ndërmarrjes tonë bazohet në parimet: “Ne kërkojmë vazhdimisht për diçka më të mirë”, “Dinjiteti dhe serioziteti janë ofertat tona kryesore”, “Raportet shumë të mira me bashkëpunëtorët janë një nga faktorët kyç të suksesit tonë”.

AMS ''create your imagine world!''

Ne sjellim vlera tek klientët tanë, duke krijuar dhe përmirësuar praninë e tyre online përmes prezantimit të biznesit, të produkteve dhe të shërbimeve që ata ofrojnë, në mënyrë profesionale.

AMS.AL
''create your imagine world!''

Qëllimi kryesor i yni është ofrimi i shërbimeve cilësore, inovative dhe të risive në tregun e shërbimeve të Web Design dhe të Marketingut Digital.

Një website në ditët e sotme është një domosdoshmëri për shumë subjekte, qofshin ata privatë apo ndërmarrje. Websiti është një mjet i mirë për të reklamuar artin tuaj, eventet, produktet ose shërbimet tuaja, kompaninë tuaj.
Për ne nuk ka rëndësi nëse biznesi juaj është i madh apo i vogël, ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet për reklamimin dhe pozicionimin e biznesit tuaj online në mënyrën më të mirë, falë eksperiencës, ekspertizës dhe teknologjisë që përdorim.
Faqja juaj e Internetit duhet të veprojë si zyrë/dyqan që punon 24 orë, në 7 ditë të javës pa pushim në mënyrë efikase dhe transparente. Procesi jonë i punës përqëndrohet në projektimin dhe zhvillimin e një faqe të lehtë në përdorim si nga ana e menaxhimit dhe nga ana e përdoruesve. Bizneset, kompanitë, institucionet dhe organizatat kanë nevojë për ekspertizën tonë në web design dhe në fushat e tjera të ndërlidhura për të ndërtuar faqet e tyre të internetit dhe aplikacionet në web në një mënyrë inovatore.

Disa nga

Projektet e realizuara

Forever Living Style Products

This is Forever: Damit Sie die Frische und Qualität erhalten, die Sie erwarten

Turismo Dentale in Albania

Ottieni il Dentista e Clinica Dentale Albania che ti fa Viaggiare e Sorridere.

shekiuseini.com

Akademia e Qetësisë është një kombinim i Meditimit, Motivimit dhe Suksesit.

Your Future in Germany

Themeluar në vitin 2016, me synim rritjen e cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja.

Bujari KS Sh.p.k

Ne merremi me shitjet online të një sërë produktesh, të cilat ju mund ti gjeni edhe në dyqanet tona në Kosovë.

K&V store

The success of the K&V store is attributed to the endless passion that is dedicated to the customers

we love them

what our clients have to say

Meet Our Clients

They Believe In Us

small_c_popup.png

Kërko një ofertë dhe preventiv falas

Na shkruani të dhënat tuaja dhe përshkruaj specifikat e biznesit dhe shërbimeve tuaja!