10 Vite Eksperiencë!

Ofertë! Deri në 50 % zbritje!

Nëse nuk e keni ende një Faqe interneti profesionale për biznesin tuaj. E cila tërheq vizitorë dhe promovon saktë kompaninë tuaj, ju nuk jeni duke përfituar nga fuqia që ka interneti në marketing.
Ne ofrojmë: Faqe Interneti “Custom Made”, Web Faqe Moderne dhe Responsive (Mobile), E-commerce, Aplikacione & programe të ndryshme, Sisteme ERP, CRM e shumë shërbime të tjera.

Ne ofrojmë gjithçka që duhet për një 𝗪𝗲𝗯𝘀𝗮𝗷𝘁 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹, modern dhe të përshtatshëm për biznesin tuaj!!

Me rastin e 10 vjetorit të aktivitetit, agjensia jonë ofron zbritje (20% - 50%) dhe oferta speciale në çdo paketë që ju do porosisni tek ne:

Premium 𝗛𝗼𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴, 𝗡𝗩𝗠𝗲 𝗦𝗦𝗗 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝘀

Ne ofrojmë servera të fuqishëm, të shpejtë dhe të sigurtë, të teknologjisë më të fundit NVMe SSD.
100% online dhe stabël, me vendndodhje në SHBA dhe në Gjermani.
Servera të sigurtë dhe të shpejtë për Faqe Interneti Profesionale të çdo lloj madhësie dhe kompleksiteti!
Tek ne do të gjeni Super çmime dhe super cilësi.
Gjithçka pa limit për faqe të mëdha dhe komplekse! Paketa me trafik dhe hapësirë pakufi.
Biznesit tuaj i duhet një server i cili është i sigurtë dhe optimal për të përdorur Email Profesional pa limite dhe të sigurtë, duke mos lejuar përfundimin e emaileve tuaja në spam ose të humbura. Zgjidhja jonë është Mailchannel’s Cloud Corporate Mail Server, kosto e të cilit fillon nga $79.99/muaj. Për të gjithë klientët tanë ky shërbim ofrohet pa kosto shtesë.

Marketing online

Lehtësi në përdorim, dizajn i bukur, Responsive (i pështatur me pajisjet mobile) si edhe optimizim i motorëve të kërkimit.

Ne jemi një ekip shumë i kualifikuar në dizajn, zhvillim dhe menaxhim të web faqeve të internetit dhe të marketingut online.
Ekspertë të sigurisë dhe manaxhimit të Serverave.

Optimizimi për motorrët e kërkimit

Faqet e Internetit të zhvilluara nga AMS.AL përfshijnë optimizim të plotë të motorrëve të kërkimit, duke dhënë renditje të larta të faqes së internetit në çdo motor kërkimi.

Dizajnuesit tanë zgjedhin përmbajtjen, kodin dhe më shumë për të siguruar renditje më të larta në kërkimet që kanë rëndësi.

Optimizimi për motorrët kërkimit bën të mundur që faqja juaj e internetit vazhdimisht do të arrijë rezultate të larta në kërkimet që bëhen në Google.

Create Your Imagine World!

10 Vite Eksperiencë!

Marketing, Brand

Risia dhe inovacioni, duke u ndjekur nga tendencat e marketingut global.

SEO

Optimizimi për motorrët e kërkimit
(Search Engine Optimization)

.AL Domains

Krijoni identitetin tuaj në internet dhe regjistroni domaine të ndryshme menjëherë!

Hosting, Security, Email Server

Zgjidhje ideale teknologjike për një server të sigurtë, të fuqishëm dhe efikas.

Web Design​

Faqe Interneti Profesionale të përshatura për çdo pajisje dhe dizajn kreativ modern!

System Development

Sisteme Shitjesh Online, zgjidhje profesionale efikase për sisteme CRM, etj!

Albania DMC Balkan Tour Operator

Website Design, System building and CRM solution for more than 10 websites!

Kapi Delivery

Website Design, Order System. Food and Restorant delivery solution and more!

our work inspires smiles

The Faces Behind Our Success

we love them

what our clients have to say

Meet Our Clients

They Believe In Us

10 Vite Eksperiencë!

Me rastin e 10 vjetorit të aktivitetit, agjensia jonë ofron zbritje dhe oferta speciale në çdo shërbim dhe produkt që ne ofrojmë:

small_c_popup.png

Kërko një ofertë dhe preventiv falas

Na shkruani të dhënat tuaja dhe përshkruaj specifikat e biznesit dhe shërbimeve tuaja!